11 - 04 - 2023

Bericht van de nieuwe directeur

Sinds de voorjaarsvakantie (begin maart) is Cees van Eeden gestart als nieuwe directeur op de Leo Kannerschool SO. Voor Pasen heeft hij al een korte terugblik geschreven over zijn eerste weken in Oegstgeest.

Mijn eerste weken als directeur van de Leo Kannerschool zijn voorbij gevlogen. Afgelopen 6 maart mocht ik dan eindelijk echt aan de slag om de school, het team, kinderen en ouders te leren kennen.

Ik ben een team tegengekomen waarbinnen alles draait en volop in beweging is en die het gewend is om aan te sluiten bij de onderwijsbehoeften van kinderen met autisme. Bij ons op school mag je gewoon kind zijn, waar je leert gebruik te maken van je unieke talenten. Niet zomaar een zin uit de schoolgids. In de praktijk zie ik dit terug in het onderwijs dat we de kinderen bieden. De rust en de structuur in de school is me opgevallen, maar ook de bevlogenheid waarmee iedereen zijn of haar werk zo goed doet zie ik terug. Fijn om daar onderdeel van te zijn en te zien dat de kinderen het zo goed doen.

Met vriendelijke groet,

Cees van Eeden
directeur