01 - 07 - 2022

Uitzwaaien

De laatste week van het schooljaar staat voor de deur. Nog een weekje en dan kan iedereen genieten van een fijne vakantie. We hebben nog genoeg te doen, gaan nog leuke dingen doen aankomende week en zelfs deze week hebben onze oudste leerlingen nog wat leuks gedaan. Zij gingen namelijk op kamp!

Afgelopen woensdag gingen onze oudste leerlingen, de schoolverlaters, op kamp. Na 2 jaar beperkingen vanwege COVID-19 maatregelen konden onze leerlingen weer op kamp. Dit schooljaar gaan we voor het eerst naar Wekerom in Gelderland. Daar staat een prachtig gebouw, de Pinkenstal. Een mooi nieuw kampgebouw met allemaal mooie nette voorzieningen en ruim opgezet om speelveld met ligging direct bij een bos. Na 2 nachten slapen, komen zij vandaag weer terug met een mooie ervaring rijker en sluiten zij over een paar dagen hun schoolcarrière af op de Leo Kannerschool SO.

"Wij wensen jullie allemaal alvast een hele fijne vakantie!"

Aankomende week gaan we eerst op schoolreis naar Duinrell met de leerlingen. We hopen op goed weer, maar volgens de voorspellingen moet dat vast goed gaan. Donderdag vieren wij nog Meesters- en Juffendag en sluiten we het schooljaar af. Vrijdag zullen de leerkrachten nog een afsluitende studiedag hebben en kunnen zij daarna ook genieten van een hopelijk heerlijke vakantie!

Via deze weg willen we iedereen onwijs bedanken voor afgelopen schooljaar, wensen we iedereen een fijne zomervakantie en zien we iedereen hopelijk fris en gezond in het nieuwe schooljaar.