14 - 02 - 2023

Voetbalclinic voor de leerlingen - v.v. Noordwijk

De voetbalclinic vorig schooljaar was een enorm succes voor de Leo Kannerschool. Des te meer reden om dit schooljaar weer contact te zoeken met v.v. Noordwijk om een clinic te komen geven. Tijdens de gymles mochten de leerlingen ervaren hoe een voetbaltraining van het ASS-team bij v.v. Noordwijk in zijn werk gaat. Wij kijken weer terug op een geslaagde dag!

Vorig jaar kwam de clinic tot stand mede dankzij de ondersteuning van het goede doel Zwaluwen Jeugdactie. Het contact tussen de school en de voetbalvereniging is warm gebleven en dus konden we het dit jaar weer organiseren!

De clinic stond weer onder leiding van Remco Broekman, de trainer van v.v. Noordwijk. Tijdens de clinic kregen de leerlingen verschillende oefeningen voorgeschoteld die tijdens de trainingen terugkomen. Zoals de foto laat zien, veel doen en weinig stil staan! In alle klassen was de clinic een groot succes en was het plezier terug te zien.

Gaan we vandaag weer voetballen? Yes!

Voetbalvereniging Noordwijk verzorgt sinds 2016 trainingen (en andere activiteiten) voor kinderen die graag willen voetballen, maar lastig vinden vanwege ASS. Vanwege COVID-19 zijn er een aantal spelers gestopt met voetbal en zijn ze op zoek naar nieuwe leden. Door een clinic bij ons op school te verzorgen en te laten zien dat voetbal onwijs leuk is, hopen zij nieuwe leden aan te trekken. Meer informatie staat op hun website.

Website v.v. Noordwijk - ASS