10 - 07 - 2023

Fijne zomervakantie

De zomervakantie is begonnen en we kijken weer even terug op de laatste weken, want we hebben genoeg gedaan. Lees vooral even verder dus. Voor nu allemaal een hele fijne zomervakantie namens alle collega's van de Leo Kannerschool SO.

Diergaarde Blijdorp
De leerlingen zijn dit jaar naar Diergaarde Blijdorp op schoolreis geweest. Een andere bestemming dit jaar, waar we de afgelopen jaren naar pretpark Duinrell gingen.
We hadden prachtig weer, niet te warm. Dat was heel fijn, want de leerlingen hebben aardig wat stappen gezet door de dierentuin.

Speeltuin Zuiderkwartier
De leerlingen van de onderbouw (kleuters) zijn weer naar een speeltuin geweest en hebben daar heerlijk kunnen spelen.

De Timmershoeve in Vorstenbosch
De schoolverlatersgroep ging op een 3-daags kamp in Brabant. Met een zonnetje, wat regen en bezoek van veel leerkrachten hebben zij een enorm leuk kamp achter de rug gehad.

Schoolverlatersmiddag
De schoolverlaters zijn weliswaar niet op schoolreis geweest, zij waren op kamp geweest, maar hebben zich die dag niet verveeld. In een lege school was er ruimte om lekker een eigen programma te draaien. Zij sluiten een dag later hun schoolperiode bij ons af. Dat doen we met een middag waar ouders worden uitgenodigd om en daar zwaaien we (de leerkrachten) nog 1x onze leerlingen uit en wensen hen veel succes het komende schooljaar.

Mochten er in de vakantie dringende zaken zijn, schroom niet en neem contact op met onze directeur C. van Eeden

E-mail